Det skal være enkelt, trygt og gøy med dugnadssalg. Russdeal tilbyr dugnadssalg i samarbeid med Norengros -Norges største leverandør av forbruksvarer til næringslivet. Vårt dugnadskonsept er basert på forhåndssalg, slik at dere unngår å bli sittende igjen med masse produkter dere har betalt for, men ikke får solgt. Vi tilbyr kun lettsolgte kvalitetsprodukter med solide fortjenestemuligheter. Vi tilbyr kun produkter vi vet er meget populære ved dugnadssalg. Dette er produkter som alle trenger, og som derfor er lett å få solgt. 

Dere bestemmer selv prisen dere vil ta for produktene, men vi har satt opp noen anbefalte utsalgspriser og regnestykker som viser hva dere kan tjene på dugnadssalget.

For å gjøre det enda enklere for dere å få solgt produktene, har vi inngått et samarbeid med Stine Sofies Stiftelse, hvor 5% av all vår dugnadsomsetning går direkte i støtte til stiftelsen. Alle som kjøper dugnadsproduktene vil da være med å støtte Stine Sofies Stiftelse.

Stine Sofies Stiftelse arbeider hver dag for en barndom uten vold ved å:

- Forebygge vold og overgrep mot barn
- Avdekke vold og overgrep mot barn
- Ivareta det voldsutsatte barnet og deres pårørende
- Påvirke myndighetene for å styrke rettssikkerheten

Les mer om Stine Sofies Stiftelse her!


Slik fungerer dugnadssalget:

  1. Send mail til gruppe@russdeal.no, så vil dere få god oppfølging gjennom hele prosessen. 
  2. Selg produktene til familie, venner og kjente. Ingen minimumsuttak -  ingen tidsfrister!
  3. Bestill akkurat det antall produkter dere har solgt via en av våre gruppekontakter. 

Dokumenter (klikk for å åpne og laste ned):

Betaling:

Når dere har sendt inn bestillingen vil dere motta en faktura. Fakturaen skal betales innen 5 dager. Etter at fakturaen er betalt, vil vi sende dugnadsproduktene til ønsket adressen 

 

Vi tilbyr FRI FRAKT på alle leveranser i hele Norge.